Nu kan du söka energibidrag för Indols produkter!

Energibidrag som kan ge upp till  30 000 kr för energieffektivisering av småhus beslutades av regeringen den 16 juni och gäller retroaktivt från 8 november 2022. Läs mer om vilka regler som gäller för det här https://www.boverket.se/sv/bidrag–garantier/bidrag-for-energieffektivisering-i-smahus/

 

Är du i värmepumpsbranschen och behöver en partner för varmvattenberedare med värmepump?
Klicka här

 

Energibidrag - Indols energieffektiva varmvattenberedare som kvalificerar för upp till 30 000 kr i besparingar

Vad är energibidrag och hur fungerar Det?

Energibidraget är en finansiell hjälp som erbjuds av regeringen för att främja energieffektivisering i småhus. Med upp till 30 000 kr i bidrag kan husägare investera i lösningar som minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan. Indol är stolta över att erbjuda produkter som är kvalificerade för detta bidrag, vilket gör din övergång till grönare alternativ både enkel och kostnadseffektiv.

Maximera dina Besparingar med Indol

Indols energibesparande varmvattenberedare med inbyggd värmepump är inte bara en lösning för att minska din energiförbrukning, men också ett sätt att maximera de besparingar du kan göra genom energibidraget. Våra produkter är designade för att ge optimal prestanda, hållbarhet och energieffektivitet, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som söker att förbättra sitt hem eller företags energiprestanda.

Så Ansöker du om energibidrag med Indol

Att ansöka om energibidrag är en enkel process, och med Indol vid din sida, kan du vara säker på att maximera dina chanser att få godkänt. Vi erbjuder detaljerad rådgivning och stöd genom ansökningsprocessen, samt högkvalitativa produkter som uppfyller alla kriterier för att säkra bidraget. Ta steget mot ett grönare och mer kostnadseffektivt liv med Indol idag!

Kontakta oss

INDOL FIRAR 10 år

Superkampanj 1-31 juli 2024

Upp till 10 000 kr i rabatt på utvalda modeller!

VÄRMEPUMPSBEREDARE FRÅN ENDAST 19 995 kr